De BrainMap: de kracht van het collectief

Een beproefde methode ter vergroting van persoonlijke effectiviteit op het gebied van leiderschap, communicatie en samenwerken. De BrainMap geeft inzicht in je eigen denk- en ‘doe-stijl’ en in de kracht van het collectief. 

Vanuit persoonlijke kwaliteiten en drijfveren worden profielen van teams, afdelingen en de gehele organisatie opgebouwd. De tool is gebaseerd op inzichten van Carl Jung, de grondlegger van de analytische psychologie. De bedenker en maker van de BrainMap (Dudley Lynch) heeft eervolle vermeldingen gekregen voor zijn bijdragen aan de wetenschap. Zijn inzichten en instrumenten worden wereldwijd gebruikt. De coaches en adviseurs van STRATCH hebben jarenlange  ervaring in het werken met groepen en teams. Bij topmanagers en bij medewerkers op de werkvloer. De resultaten blijken voor de invullers telkens weer opmerkelijk bruikbaar.

Conflicten, spanningen en stress nemen af en worden voorkomen, door het inzicht wat een ieder krijgt in zijn eigen aandeel. De effecten van de BrainMap houden lang stand. Bovendien blijkt de ‘fun-factor’ van de BrainMap altijd weer hoog. Wil je jouw team versterken, verandering versnellen en resultaten verbeteren? We zijn je graag van dienst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

STRATCH BrainMap

De BrainMap in het kort:

  • Snel en effectief
  • Eenvoudig zelf uit te voeren
  • Voor individuen, teams en organisaties
  • Inspirerend en onvergetelijk

BrainMap® is gelicenceerd door:
Dudley Lynch - Brain Technologies Corporation
P.O. Box 358655, Gainesville, FL 32635 USA