Hella van der Schoot

Met opgestroopte mouwen en oog voor iedereen

  +31 (0)6 50 50 38 30

Goed nieuws: het is nooit te laat om het anders te doen. Klantvriendelijker, duurzamer, energieker. Hella van der Schoot (1970) wordt enthousiast van teams en organisaties die durven te veranderen, en van vernieuwende projecten met maatschappelijk impact. Hella denkt mee, geeft advies en vertaalt ideeën naar heldere plannen. Vervolgens gaat ze graag direct met opgestroopte mouwen aan de slag.

Hella is organisatiesociologe en communicatieadviseur. De afgelopen jaren heeft zij voor verschillende – vaak complexe – non-profitorganisaties gewerkt, als projectleider, facilitator en adviseur op het gebied van (interne) communicatie, pers- en publieksvoorlichting. Dankzij haar ruime ervaring en brede kijk schakelt ze gemakkelijk heen en weer tussen strategie (de ‘grote lijn’) en uitvoering (met die vaak zo belangrijke ‘details’). En ondertussen betrekt zij alle expertises die nodig zijn om projecten te laten slagen.

Creativiteit en inlevingsvermogen kenmerken haar aanpak. Zo werkt Hella oplossingsgericht met oog voor alle betrokkenen.